Diensten

Wassen

Van alleen wassen en drogen, tot de volledige kastklare opmaak van uw totale linnenpakket voor horeca, bedrijf en particulier.

Stomen

Door een goede samenwerking met stomerijen verzorgen wij ook het vakkundig reinigen van uw kostbare kleding, interieurstoffen, dekens en dekbedden.

Suède- en lederreiniging

Suède en leer zijn dierenhuiden, en verdienen een reiniging die de huid zacht en soepel houdt. Ook het op eigen kleur spuiten van uw leren jas is mogelijk.

Kledingreparatie

In eigen atelier worden uw reparaties aan kleding, gordijnen en woonstoffen, overalls e.d. netjes en creatief verzorgd tegen een aantrekkelijk tarief.

Borduurwerken

Een logo op kleding? Een naam op een handdoek? U kan het zo gek niet bedenken of het kan voor U worden geborduurd. Met een digitaal aangeleverd voorbeeld van logo, of opgave van lettertype krijgt U vooraf een prijsopgaaf met voorbeeld.

Schoenreparatie

Uw schoenen kapot en de schoenmaker te ver weg? Wij nemen uw schoenen aan en laten ze repareren bij een erkende schoenhersteller.

Kledenreiniging

Door een gespecialiseerde tapijtwasserij laten we uw vloerkleed door en door reinigen en ziet uw kleed er weer als nieuw uit.

Tapijtreiniger-verhuur (alleen in Eindhoven)

Kan uw vloerbedekking wel een opknapbeurt gebruiken? Wij verhuren een droogreinigings-systeem en leveren u ook de reinigingspoeder.

Naamlabels

Met een computersysteem maken wij voor U naamlabels met de door U gewenste tekst voor in kleding (met was- en reinigingsbestendige inkt) die U in de kleding kunt strijken of naaien. In Nijmegen: klaar terwijl U wacht en voor Eindhoven geldt: vandaag besteld – morgen in huis.

Fournituren (alleen in Nijmegen)

Wij hebben voor U een basisassortiment in huis, waaronder: garen, naalden, ritsen, elastiek, e.d. Hebben we iets niet: dan kunnen we het misschien voor U bestellen.

Haal- en brengservice

Wilt U de was gehaald of gebracht hebben, dan kunnen we uw adres in overleg in onze bestaande routes inpassen en komen dan uw was halen tegen een kleine vergoeding.

En nog veel meer! Iets gemist in onze diensten? Vraag ons vrijblijvend meer informatie en wij helpen U graag verder.